Sådan gør vi


Vi vil gerne lave et ordentlig stykke arbejde og sikre os at du som kunde, får en god oplevelse og bliver tilfreds med resultatet.

Den måde vi gør det bedst, er ved at have personlig kontakt fra start til slut.

For eksempel:

Det kan være du har brug for at få skiftet et par vinduer, måske er du ved at renovere din udestue eller du har bygget til og vil have skiftet samtlige vinduer og døre?

Du ringer til BL-Vinduer og vi taler lidt om dit projekt. Vi aftaler et tidspunkt hvor vi kommer ud for at se på projektet og hilse på hinanden. Til inspiration og for den bedste forståelse, medbringer vi materialeprøver og elementoversigter.

Herefter gennemgår vi detaljerne. Måske skal vi lave nye vinduer der ligner de eksisterende, men som er udenfor standard og du var i tvivl om det kunne lade sig gøre. Det kan være udestuen måske bliver pænere og billigere ved at tilpasse idéerne lidt. Eller at du faktisk hellere vil have en anden type vinduer og døre end dem du havde forestillet dig fra begyndelsen.

Allerede her er arbejdet kommet rigtig godt fra start.
Godt begyndt er halvt fuldent.

Vi snakker detaljerne færdigt og aftaler hvornår leveringen skal være og giver måske et tilbud på isætningen. Måske er der noget andet arbejde der skal udføres først eller under projektet. Der kan vi også hjælpe med gode råd, tilbud eller bringe ekspertise.

Imens vi producerer dine varer, snakker vi sammen efter behov.

Og vi leverer til tiden.

Vores erfaring er at den personlige kontakt sikrer et godt resultat.